Vinaora Nivo Slider 3.x

IJssel Advocaten probeert haar dienstverlening constant te verbeteren en kan dit alleen doen door te luisteren naar uw ervaring. Wij vragen u daarom om hieronder een beoordeling achter te laten.

18-01-21
Deskundigheid
Betrokkenheid
Communicatie
Toelichting
Een hele fijne advocaat die weet waar ze het over heeft. Wat ik een fijne ervaring vond dat de communicatie duidelijk en fijn was. De word serieus tijd voor vrij gemaakt met welke vraag je ook zit. Voor mij was dit een dikke 10 waard.
Laat meer zien
04-01-21
Deskundigheid
Betrokkenheid
Communicatie
Laat meer zien
07-12-20
Deskundigheid
Betrokkenheid
Communicatie
Toelichting
Marlies van Haaf-Noot heeft ons uitstekend geholpen, met een positief resultaat. Ze is zorgvuldig en betrokken.
Laat meer zien
06-12-20
Deskundigheid
Betrokkenheid
Communicatie
Laat meer zien
05-10-20
Deskundigheid
Betrokkenheid
Communicatie
Laat meer zien
02-07-20
Deskundigheid
Betrokkenheid
Communicatie
Toelichting
Top! Op alle drie gebieden een 10 met een griffel
Laat meer zien
23-04-20
Deskundigheid
Betrokkenheid
Communicatie
Laat meer zien
18-02-20
Deskundigheid
Betrokkenheid
Communicatie
Toelichting
Ben je op zoek naar een oprecht betrokken en zeer deskundige advocaat in het familierecht, dan adviseren we je contact op te nemen met Marlies van Haaf-Noot. We zijn en zullen haar altijd enorm dankbaar blijven in het ons juridisch bijstaan bij diverse zittingen gedurende meerdere jaren.
Laat meer zien
12-02-20
Deskundigheid
Betrokkenheid
Communicatie
Toelichting
Top advocaat, daar heb je wat aan!
Laat meer zien
30-12-19
Deskundigheid
Betrokkenheid
Communicatie
Laat meer zien
 

Advies of contact?

 
Bel voor advies0570 - 50 30 90

Adres
Van Twickelostraat 13
7411 SC Deventer

 info@ijsseladvocaten.nl
  0570 - 50 30 90
fax: 0570 – 50 30 91

Gesprekken met cliënten voeren wij op ons kantoor in Schalkhaar (Deventer), maar eventueel ook op locatie.
Dit doen wij onder andere in Bathmen, Lettele, Raalte, Olst, Wijhe, Epse, Gorssel, Wilp en Twello.