Vinaora Nivo Slider 3.x

IJssel Advocaten probeert haar dienstverlening constant te verbeteren en kan dit alleen doen door te luisteren naar uw ervaring. Wij vragen u daarom om hieronder een beoordeling achter te laten.

11-22-2019
Deskundigheid
Betrokkenheid
Communicatie
Laat meer zien
10-31-2019
Deskundigheid
Betrokkenheid
Communicatie
Toelichting
NARLIES HEEFT ME HEEL GOED GEHOLPEN WE HEBBEN SAMEN EEN MOEILIJKE TIJD DOORSTAAN. MET HAAR DESKUNDIGHEID HEEFT ZE ME GOED DOOR DEZE TIJD HEEN GESLEEPT. HET WAS NIET ALTIJD MAKKELIJK. MARLIES BEDANKT.
Laat meer zien
10-29-2019
Deskundigheid
Betrokkenheid
Communicatie
Laat meer zien
10-17-2019
Deskundigheid
Betrokkenheid
Communicatie
Laat meer zien
10-16-2019
Deskundigheid
Betrokkenheid
Communicatie
Laat meer zien
10-02-2019
Deskundigheid
Betrokkenheid
Communicatie
Toelichting
Het heeft jaren geduurd voor ik de juiste samenwerking met een advocaat vond. Uiteindelijk heeft Marlies van Haaf-Noot met mij een serie slepende conflicten na een scheiding tot een goed einde weten te brengen. Ik vond haar zakelijk, zonder het menselijke uit het oog te verliezen. Ook was zij altijd goed bereikbaar. Zij was zowel in de rechtszaal als daarbuiten mijn steun en toeverlaat.
Als ik onverhoopt nog eens een advocaat nodig mocht hebben, dan kies ik direct weer voor haar.
Laat meer zien
07-09-2019
Deskundigheid
Betrokkenheid
Communicatie
Laat meer zien
04-30-2019
Deskundigheid
Betrokkenheid
Communicatie
Toelichting
Zeer prettige samenwerking, zakelijk en deskundig zonder het menselijke aspect van alle betrokkenen uit het oog te verliezen. Al met al een prettige ervaring in een vervelende periode.
Laat meer zien
04-29-2019
Deskundigheid
Betrokkenheid
Communicatie
Toelichting
Het was een moeilijke periode maar stapsgewijs zijn we met zijn drieën het proces aangegaan en zeker dankzij marlies hebben we het tot een goed einde gebracht.
Laat meer zien
 

Advies of contact?

 
Bel voor advies0570 - 50 30 90

Koningin Wilhelminalaan 22     7433 CH Schalkhaar  (Deventer)  

Gesprekken met cliënten voeren wij op ons kantoor in Schalkhaar (Deventer), maar eventueel ook op locatie.
Dit doen wij onder andere in Bathmen, Lettele, Raalte, Olst, Wijhe, Epse, Gorssel en Twello.

E  info@ijsseladvocaten.nl   T  0570 - 50 30 90