Vinaora Nivo Slider 3.x

pand

Koningin Wilhelminalaan 22
7433 CH Schalkhaar
(gemeente Deventer)

e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

telefoon: 0570 – 50 30 90

Ons werkgebied

Gesprekken met cliënten voeren wij op ons kantoor in Schalkhaar (Deventer), maar eventueel ook op locatie. Dit doen wij onder andere in Bathmen, Lettele, Raalte, Olst, Wijhe, Epse, Gorssel, Wilp en Twello.

Bereikbaarheid

Het kantoor van IJssel Advocaten ligt centraal in Schalkhaar, aan de rand van Deventer en is gelegen aan de Wilhelminalaan 22, aan de doorgaande weg tussen het centrum van Deventer en de N348.

Met de auto

Parkeren is gratis en kan voor de deur op ons eigen parkeerterrein. Vanaf het centrum van Deventer volgt u de Brinkgrevenweg en volgt u de borden Schalkhaar. Bij de eerste rotonde in Schalkhaar neemt u de tweede afslag. U ziet het kantoor dan al snel aan uw rechterhand. Neem voor het kantoor de straat rechts en vervolgens rijdt u links de parkeerplaats op. Reistijd: ongeveer 7 minuten.

Met de fiets

Door de centrale ligging is het kantoor per fiets zowel vanuit de stadswijken als vanuit de Vijfhoek en Colmschate in zo ́n 10 minuten te bereiken.

Met het openbaar vervoer

Vanaf station Deventer neemt u stadsbus 4 (richting Schalkhaar). U stapt uit bij halte Prins Bernardweg. Deze is gelegen aan de Wilhelminalaan vlakbij het kantoor.

 

Advies of contact?

 
Bel voor advies0570 - 50 30 90

Koningin Wilhelminalaan 22     7433 CH Schalkhaar  (Deventer)  

Gesprekken met cliënten voeren wij op ons kantoor in Schalkhaar (Deventer), maar eventueel ook op locatie.
Dit doen wij onder andere in Bathmen, Lettele, Raalte, Olst, Wijhe, Epse, Gorssel, Wilp en Twello.

E  info@ijsseladvocaten.nl   T  0570 - 50 30 90