bg4.jpg

Heeft u hulp nodig van een advocaat of wilt u juridisch advies, dan kunt u bij ons direct een afspraak maken met een advocaat. U kunt er ook voor kiezen de gespecialiseerde advocaat gaat eerst telefonisch te spreken. Het eerste gesprek van ongeveer een half uur is kosteloos en zonder verplichtingen. Misschien bent u al geholpen met een kort advies.

Wanneer de advocaat uw zaak in behandeling neemt, dan ontvangt u een bevestiging van de opdracht per mail. U ontvangt daarbij een overzicht van onze algemene voorwaarden en de klachtregeling.

U heeft alleen met uw eigen advocaat te maken. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat u tijdens de vakantie van uw advocaat voor spoedeisende kwesties terecht kunt bij een kantoorgenoot. De advocaten overleggen zo nodig over uw zaak, simpelweg omdat twee meer weten dan één.

Wij zijn betrokken en toegankelijk. Wanneer u een vraag heeft over uw zaak, kunt u altijd mailen of bellen. Om duidelijkheid te geven, bevestigen wij afspraken en adviezen over de inhoud van de zaak schriftelijk. Het is voor ons prettig om via de mail contact met u te hebben, maar telefonisch of per post kan ook.

Ons kantoor is gespecialiseerd in een aantal rechtsgebieden. Klik voor de werkwijze op deze gebieden hieronder:

  • personen- en familierecht

  • stafrecht

  • mediation

  • jeugdrecht en jeugdstrafrecht

Wij verwelkomen u graag op ons kantoor!

Heeft u een vraag?

Klik voor het formulier