Vinaora Nivo Slider 3.x

Gespecialiseerd in

  • personen- en familierecht
  • mediation
  • jeugdrecht (ondertoezichtstellingen, uithuisplaatsingen)
  • migratierecht
  • WSNP

Contact

mr. M.F. Kiers

0570 - 50 30 90

Zie ook

Over Margreet Kiers

Collega’s noemen mij oplossingsgericht, praktisch en kordaat: zo pak ik mijn zaken aan. Het contact met de cliënt is voor mij essentieel: luisteren, adviseren, reflecteren, meedenken en altijd een vleugje relativering en zo mogelijk humor erin”.

Familierecht gaat over ingrijpende gebeurtenissen en situaties in het leven van mensen. Een scheiding kan iedereen overkomen en het is dan zaak de emoties en de zakelijke kant van een scheiding te combineren. De uitdaging zit in een stukje begeleiding in de emotionele kant en het goed regelen van de afwikkeling van de scheiding. Het contact met de cliënt, die met een tevreden gevoel terugkijkt op de begeleiding, is voor mij essentieel.

In het asiel- en vreemdelingenrecht spelen heel andere belangen en emoties een rol en heb je te maken met de IND. Hier spelen vragen als “kan ik in Nederland blijven of naar Nederland komen en hier een bestaan opbouwen, alleen of met een gezin”.

Vanuit deze twee specialisaties volg ik op dit moment de opleiding Internationaal Familierecht bij de IMFO (opleidingsinstituut van de Vfas). Najaar 2020 hoop ik de opleiding af te ronden. Voor familiezaken met internationale aspecten kunt u bij mij terecht.

WSNP is weer een heel andere tak van sport: er geldt een korte beroepstermijn van 8 dagen. Het is dus zaak op zeer korte termijn een beroepschrift in te dienen en daarna samen te bekijken hoe de zaak het beste onderbouwd kan worden.

Werkervaring

Advocaat (sinds 1999 bij Kiers Advocaten en vanaf 2020 bij IJssel Advocaten).

Jurist bij het Bureau voor Rechtshulp (1990-1999).

 

Advies of contact?

 
Bel voor advies0570 - 50 30 90

Koningin Wilhelminalaan 22     7433 CH Schalkhaar  (Deventer)  

Gesprekken met cliënten voeren wij op ons kantoor in Schalkhaar (Deventer), maar eventueel ook op locatie.
Dit doen wij onder andere in Bathmen, Lettele, Raalte, Olst, Wijhe, Epse, Gorssel, Wilp en Twello.

E  info@ijsseladvocaten.nl   T  0570 - 50 30 90