Vinaora Nivo Slider 3.x

IJssel Advocaten is een gespecialiseerd kantoor. Hieronder staat een overzicht van de gebieden waarop wij werkzaam zijn.

Wij kunnen u als familierechtadvocaat goed adviseren op onderstaande gebieden. We bekijken samen met u hoe wij het door u gewenste resultaat kunnen bereiken. In eerste instantie zullen wij altijd streven naar een oplossing in onderling overleg. Mocht dit niet lukken, dan informeren wij u over de mogelijkheden van een gerechtelijke procedure om zo alsnog uw doel te bereiken.

Als u wordt verdacht van het plegen van een strafbaar feit, krijgt u te maken met het (Nederlands) strafrecht. Mogelijk is uw woning al doorzocht, waarbij goederen in beslag zijn genomen. Of uw rijbewijs is ingevorderd en wordt ingehouden. Of misschien heeft u al dagvaarding ontvangen om voor de rechter te verschijnen.
Lees meer

 

In overleg afspraken maken over de gevolgen van scheiding voorkomt strijd en bemoeienis van de rechter. Voor kinderen is het belangrijk dat hun ouders met elkaar praten, ook na de scheiding. Mediation kan ook een oplossing bieden in andere conflictsituaties, zoals in arbeidsrechtelijke geschillen.

Onder het jeugdrecht valt het civiele jeugdrecht en het jeugdstrafrecht. Het jeugdrecht gaat over kinderen en jongeren in de leeftijd tot 18 jaar.

 

Advies of contact?

 
Bel voor advies0570 - 50 30 90

Koningin Wilhelminalaan 22     7433 CH Schalkhaar  (Deventer)  

Gesprekken met cliënten voeren wij op ons kantoor in Schalkhaar (Deventer), maar eventueel ook op locatie.
Dit doen wij onder andere in Bathmen, Lettele, Raalte, Olst, Wijhe, Epse, Gorssel en Twello.

E  info@ijsseladvocaten.nl   T  0570 - 50 30 90