Vinaora Nivo Slider 3.x

IJssel Advocaten is een gespecialiseerd kantoor. Hieronder staat een overzicht van de gebieden waarop wij werkzaam zijn.

Wij kunnen u als familierechtadvocaat goed adviseren op onderstaande gebieden. We bekijken samen met u hoe wij het door u gewenste resultaat kunnen bereiken. In eerste instantie zullen wij altijd streven naar een oplossing in onderling overleg. Mocht dit niet lukken, dan informeren wij u over de mogelijkheden van een gerechtelijke procedure om zo alsnog uw doel te bereiken.

In overleg afspraken maken over de gevolgen van scheiding voorkomt strijd en bemoeienis van de rechter. Voor kinderen is het belangrijk dat hun ouders met elkaar praten, ook na de scheiding. Mediation kan ook een oplossing bieden in andere conflictsituaties, zoals in arbeidsrechtelijke geschillen.

Onder het jeugdrecht valt het civiele jeugdrecht en het jeugdstrafrecht. Het jeugdrecht gaat over kinderen en jongeren in de leeftijd tot 18 jaar.

Onder migratierecht valt het vreemdelingen- en vluchtelingenrecht. Het leven wordt steeds internationaler: mensen vluchten voor bescherming naar Nederland, mensen willen in Nederland wonen bij hun partner of op andere gronden. Ook mensen die met een verblijfsvergunning in Nederland wonen kunnen in de problemen komen doordat hun verblijfsvergunning wordt ingetrokken.

Als advocaat is mr. M.F. Kiers al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in migratierecht (vreemdelingen- en vluchtelingenrecht). Zij kan u door jarenlange ervaring in deze zaken als geen ander bij staan.

 

Advies of contact?

 
Bel voor advies0570 - 50 30 90

Koningin Wilhelminalaan 22     7433 CH Schalkhaar  (Deventer)  

Gesprekken met cliënten voeren wij op ons kantoor in Schalkhaar (Deventer), maar eventueel ook op locatie.
Dit doen wij onder andere in Bathmen, Lettele, Raalte, Olst, Wijhe, Epse, Gorssel, Wilp en Twello.

E  info@ijsseladvocaten.nl   T  0570 - 50 30 90